fbpx

Sensikids

Coachingstraject
Naast een persoonlijk coachingstraject, kun je ook kiezen voor een training speciaal voor prikkelgevoelige en/of hoogsensitieve kinderen. Het geeft je kind net dat duwtje in de rug dat het nodig heeft, je kind leert positiever te kijken en ervaren. Het brengt meer rust in het gezin.

In 7 bijeenkomsten gaan we ons richten op een aantal thema`s. Zo leert je kind een O jee gevoel om te zetten in een Oké gevoel. Dat doen we aan de hand van een aantal creatieve en speelse oefeningen. Bijvoorbeeld met behulp van de stressladder of de zintuigenboom.

Je kind krijgt een map mee naar huis waarin alle informatie terug te vinden is. En voor de ouders zit er iedere week een nieuwsbrief in de map. Zo kun je thuis makkelijk oefenen en nog even terug lezen wat er tijdens de bijeenkomst is gedaan.

Naast individuele bijeenkomsten is het ook mogelijk om in een groepje de training te volgen. Dit gebeurt in een groepje van maximaal 5 kinderen.

Maike van der Zwalum

Coach

“ZORGEN DAT KINDEREN DIE VASTLOPEN, JUIST WEER GAAN GELOVEN IN ZICHZELF”

Maike van der Zwalum – Coach

Sensikids Coach
Een Sensikids opvoedcoach werkt met een gezonde opvoedvraag. Dat wil zeggen: ouders hebben behoefte aan handige tips en tools om de opvoeding van hun sensitieve en prikkelgevoelige kind te ondersteunen.

De onderwerpen waarover de Sensikids opvoedcoach adviezen mag en kan geven: hoogsensitiviteit, prikkelzoekend en prikkelmijdend gedrag, aandachtig opvoeden, beelddenken, communicatie, stress reductie- en management, positief denken en praten.

  • Stress te herkennen
  • Met gevoelens omgaan
  • Ontspanningsoefeningen toe te passen
  • Handige oplossingen te verzinnen als er iets vervelends of onverwachts gebeurt
  • Oké gedachten verzinnen
  • Hun eigen kwaliteiten en die van anderen herkennen
  • Hun lichaam en hoofd rustig te maken
  • Hun eigen grenzen te herkennen
0123456789

Neem vrijblijvend contact op!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of gewoon eens sparren? Laat je gegevens achter en ik bel je terug!