fbpx

Je hoeft niet altijd te stralen

folder_openTips
commentGeen reacties

Waarom zou je altijd moeten stralen en lachen? Waarom vinden mensen het lastig als je antwoord met ” het gaat nu even niet zo goed met me”.

Soms heb je een baaldag. Of zie je ergens tegenop. Als je ouders in scheiding liggen is het even niet leuk. Of je bent verhuisd en nieuwe vrienden maken is moeilijk.

Wat wel fijn is om te weten dat iedereen wel een periode doormaakt waarin het niet leuk is. Sommige mensen kunnen makkelijker de knop omzetten dan de ander. En soms is een steuntje in de rug gebruiken ook fijn.

Waarom Kindercoaching?
Herken je het gevoel ‘ik wil zó graag helpen, maar weet niet hoe’. Gaat het opvoeden soms anders gaat dan je had verwacht? Of wat als je merkt aan jezelf, of aan je kind, dat je even niet meer volop kunt stralen? Dat je ergens vastloopt. Dan kan ik je helpen!

Je hoeft het niet alleen te doen.
Mijn naam is Maike van der Zwalum en ik ben kindercoach en ervaren op het gebied van coaching bij hooggevoeligheid, ben daarnaast docente en heb hierdoor de benodigde onderwijsexpertiseopgedaan. Ik begeleid ouders en kinderen: laagdrempelig, als de stap naar therapeut of instelling te groot is. Ik vind het belangrijk om het vertrouwen in jezelf en je kind weer te herstellen. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd, door mijn ervaring als docente op een school.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Zal ik je terugbellen?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Weezenhof 1238, Nijmegen
06 – 50280912