fbpx

Kindercoaching

Begeleiding bij jouw opvoeding
Hoe mooi zou het zijn, als we onze kinderen kunnen zien, horen en (h)erkennen voor wie onze kinderen werkelijk zijn. Iedere ouder zal doen wat er in zijn of haar mogelijkheden ligt, maar soms ben je op zoek naar de bevestiging. Doe ik het goed? Mis ik sommige signalen? ‘Mai Kids Coaching’ wil je graag begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en het toereiken van sommige handvatten.

Opvoeding en groeimomenten
Jouw kind groter zien groeien, slimmer en verstandiger zien worden, de glimlach van je kind, waarin je ziet en voelt dat hij of zij blij in het leven staat. De weg er naartoe kan er af en toe eentje zijn met hobbels en obstakels. Een schrale troost daarbij is dat je absoluut niet de enige bent.

Signalen
Soms merk je een langdurige verandering in humeur of gedrag, signalen die je niet goed kunt plaatsen. Je maakt je zorgen en je hebt het gevoel dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. En ook jij als ouder kan soms langdurig tegen dingen aanlopen. Dan kan het heel lastig zijn om je weg te vinden met elkaar. Dit zorgt voor frustraties en onnodige afstand.

Waarom Kindercoaching?
Herken je het gevoel ‘ik wil zó graag helpen, maar weet niet hoe’. Gaat het opvoeden soms anders gaat dan je had verwacht? Of wat als je merkt aan jezelf, of aan je kind, dat je even niet meer volop kunt stralen? Dat je ergens vastloopt. Dan kan ik je helpen!

Je hoeft het niet alleen te doen.
Mijn naam is Maike van der Zwalum en ik ben kindercoach en ervaren op het gebied van coaching bij hooggevoeligheid, ben daarnaast docente en heb hierdoor de benodigde onderwijsexpertise opgedaan. Ik begeleid ouders en kinderen: laagdrempelig, als de stap naar therapeut of instelling te groot is. Ik vind het belangrijk om het vertrouwen in jezelf en je kind weer te herstellen. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd, door mijn ervaring als docente op een school.

“ZORGEN DAT KINDEREN DIE VASTLOPEN, JUIST WEER GAAN GELOVEN IN ZICHZELF”

Maike van der Zwalum – Coach

Natuurlijk doe je er alles aan om je kind te helpen. Vaak hebben jij en je kind alles in huis om elkaar effectief te kunnen helpen. Alleen zie je door alle zorgen, emoties en piekerende gedachten even niet meer goed waar de juiste aanpak ligt. Zo kom je er zelf niet meer uit. Dan is coaching iets wat je weer op weg kan helpen.

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Ouderschap en opvoeden
 • Bewaken van balans in het gezin
 • Omgang met (hoog)gevoeligheid
 • Onderwijsexpertise
 • Prikkelverwerking
 • Zelfvertrouwen krijgen
 • Speelsheid terugkrijgen
 • Opkomen voor jezelf
 • Meer rust vinden bij je kind
 • Omgaan met verdiet en boosheid
 • Omgaan met faalangst

Als coach wil ik een waardevolle bijdrage leveren
In het vinden van de goede richting binnen jouw leefstijl en opvoeden. En dit doen we samen. Jij als ouder betekent namelijk altijd het meeste voor jezelf en je kind. Ik bied jou en je kind handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

Juiste zet in goede richting
Dit geldt voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. Kinderen zijn nog heel gevoelig en staan open voor allerlei prikkels uit de omgeving. Ze kijken naar ons als ouders, docenten en vriendjes. Ze proberen zich een houding te geven en zich te vormen. Sommige kinderen kunnen deze prikkels niet plaatsen en uiten dit op een manier die je niet begrijpt. Hier breng ik inzicht in.

0123456789

Maike van der Zwalum

Coach

Neem vrijblijvend contact op!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of gewoon eens sparren? Laat je gegevens achter en ik bel je terug!

Kindercoach Nijmegen, Kindercoaching, Kinderbegeleiding, Kinderen Nijmegen, Schoolhulp, Onderwijsexpertise Nijmegen, Gevoelige kinderen, Gevoelige kinderen Nijmegen, Studieproblemen Nijmegen, Studiehulp Nijmegen, Woensdagmiddag kinderen, Woensdagmiddag Nijmegen, hsp kinderen, hsk kinderen, beelddenken kinderen, beelddenken Nijmegen, opvoeding Nijmegen, opvoedingscoach, hulp ouders Nijmegen, Faalangst Nijmegen, Opvoeding Nijmegen, hoogsensitief, hoogsensitief Nijmegen, Sensikids, Sensikids Nijmegen.