fbpx

Het kuiken piept…

commentGeen reacties

Het ei is uitgekomen, en hoe. Ondanks alle hoofdbrekers, prikkels en spanning. Er zijn knopen doorgehakt, en een tijdperk afgesloten. En dat heeft best wat traantjes gekost. En hoe ga ik daar als hoogsensitief kipje mee om? Nou, met vallen en opstaan. Want ook al ken ik mezelf heel goed ik weet ook niet altijd wat ik precies wil, of hoe ik daar ga komen. En daarnaast ben ik enorm goed in het voorbij racen van mezelf. Door te denderen met sneltreinvaart zonder stil te staan bij de gebeurtenissen en de uitwerkingen die het op mij hebben. En dan wil je nog wel eens crashen, hard! Je kunt niet zomaar afscheid nemen van een baan waar je 12 jaar van je leven gewerkt hebt en denken dat doe ik wel even. Dat zijn momenten waar je bij stil moet staan en moet luisteren naar jezelf. Wat het afscheid voor je betekent. In tegenstelling tot wat ik meestal doe, me weer voor de volle 150 % storten op een nieuw avontuur. Want dat is leuk, uitdagend en daar krijg je bakken energie van. Dan voel ik me weer mens, betekenisvol.

Nu dus maar weer even pas op de plaats, even luisteren naar mezelf. Ik fluit mezelf terug. Want 2 dagen hoofdpijn is er niet voor niks. Dat zijn de signalen die mijn lichaam mij geeft. En daar moet ik dus iets mee doen.

Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Zal ik je terugbellen?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Weezenhof 1238, Nijmegen
06 – 50280912